PRESENTATIE AMADE NEDERLAND

Stichting AMADE Nederland is op 14 mei 2014 opgericht en is gevestigd in Den Haag.

 

AMADE Nederland werft fondsen voor projecten ten behoeve van kinderen

in noodsituaties die worden geïnitieerd en ondersteund door AMADE Mondiale dan wel voor hulpprogramma’s die door AMADE Nederland worden geïnitieerd en brengt de positie van kansarme kinderen in noodsituaties onder de aandacht.

 

In het najaar van 2014 vond de officiële lancering van AMADE Nederland plaats in aanwezigheid van de President van AMADE Mondiale, Prinses Caroline van Monaco, in het Rijksmuseum. De lancering stond in het teken van een Nederlands project en van de internationale campagne van UNHCR voor de vluchtelingen uit Syrië die werden opgevangen in kampen in Jordanië. AMADE Nederland ondersteunde deze actie voor de kindvluchtelingen.

 

De middelen waarmee AMADE Nederland haar doelstellingen nastreeft, worden gevormd door zelfstandige fondsenwerving en het verkrijgen van giften door het organiseren van evenementen voor bedrijven en particulieren die zich verbonden voelen met de doelstelling. AMADE Nederland beheerst haar kosten. De kosten voor organisatie en werving in een jaar zullen niet hoger zijn dan circa 10% van de gegenereerde gelden.

 

AMADE Nederland heeft de ANBI status verkregen en streeft er naar het CBF Keurmerk te verkrijgen.

 

AMADE Nederland

Koninginnegracht 19

2514 AB Den Haag

 

E-mail

info@amade-nederland.com

 

Tel +31 (0)70 89 15 452

Tel +31 (0)6 11 78 44 95

 

Website AMADE Nederland

www.amade-nederland.com

 

Website AMADE Mondiale

www.amade-mondiale.org

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© AMADE Nederland